News

Anytec A27 & A23

Vi presenterar stolt våra två helt nya båtmodeller med utombordare - Anytec A27 och Anytec A23. Med en längd i vattenlinjen på 8,41 respektive 6,83 meter är det två relativt stora båtar med gott om plats för vänner och familj, avkoppling och äventyr.

 

Att utveckla en ny båt handlar inte bara om siffror, flödesberäkningar och 3D-modeller. Om man inte lyckas fånga den rätta känslan är allt för intet. Utvecklingsarbetet kring A27 och A23 har därför handlat lika mycket om att känna in som att blicka framåt.

- Invändigt har vi fokuserat på att skapa en luftigare interiör med en starkare känsla av rymd och större sociala ytor. Vi har bland annat flyttat fram pulpeterna och förfinat förarmiljön ytterligare. Utvändigt utstrålar de nya båtarna det självförtroende som går i arv genom hela modellprogrammet. Många designelement känns också igen från vår gigant Anytec 1221 SPD. Under ytan finns ett skrov som utvecklats för ökad stabilitet och följsamhet, särskilt med de lite större motoralternativen säger David Stenlund, VD Anytec Sweden AB 

 

Alla värdesätter vi lite olika saker när vi väl är ombord, därför är vi stolta över att kunna presentera ett helt nytt, modulbaserat inredningssystem som gör det möjligt att anpassa din båt efter dina egna behov.

- Vi har fokuserat mycket på att förfina körupplevelsen våra kunder kommit att förvänta sig från våra båtar, säger David Stenlund. 

 

Det blir uppenbart så snart du lämnar bryggan. Mognare. Starkare. Mer konsekvent i sitt beteende. Alltid redo för alla väder. Både Anytec A27 och Anytec A23 har utrustats med ett smart kapellgarage som integrerats bakom aktersoffan. När vädret slår om fäller du snabbt upp kapellbågen utan trassel. På listan över standardutrustning finns också balans i världsklass med hjälp av ett trimkontrollsystem från svenska Zipwake. Toppmoderna interceptorer minskar motstånd och bränsleförbrukning och ger alla förutsättningar för snabbare acceleration. Ett system som gör det möjligt att både äta kakan och spara den. Välj komfort. Njut av prestanda.

 

Oavsett om du söker det lugna, stilla eller det äventyrliga och fartfyllda så hittar du dit snabbt med hjälp av Simrads navigationssystem. Kombinationen av en högpresterande multi-touch plotter ur NSS evo3-serien och tillsammans med en pålitlig Bredbandsradar 4G ger dig en lika snabb som kristallklar bild av skärgården.

 

Ladda ner årets Anytec-katalog

Läs om Anytecs båtmodeller och våra senaste innovationer, inklusive årets stora nyhet Anytec 1221 SPD.

Event: Anytec + LAND ROVER

Varmt välkommen till Kungliga Motorbåtsklubbens brygga på Strandvägen vid Djurgårdsbron i centrala Stockholm mellan den 28-30 Oktober där du kommer kunna spana in våra senaste båtar. 750 SPD, 860 SPD, 868 CAB och 1221 är på plats och demonstrerar rå kraft, robust konstruktion och vacker design för dig som söker äventyren till havs.

Under eventet LAND ROVER DRIVE PERFORMANCE ABOVE & BEYOND, som hålls i samarbete med British MotorGroup, kan du också ta chansen och provköra hela LAND ROVER-sortimentet i centrala Stockholm samt deras LAND ROVER Mini Terrapod.

Vi finns på plats 28-30 oktober mellan klockan 11-16.

 

Dealer of the Year 2016

Under vår återförsäljarträff i Riga förra veckan delades för första gången pris till Dealer of the Year ut i två kategorier.

Priset för flest sålda båtar gick till Yamaha Marine Store Norrtälje, och priset för högst omsättning togs hem av Börjessons ATV i Alingsås. Ett stort grattis till dessa!

Börjessons ATV

Vi vill också passa på att tacka övriga återförsäljare för en fantastiskt fin sommar. Tack!

 

Tack för en kanonbra mässa i Gustavsberg!

Vi på Anytec vill tacka alla våra kunder och besökare som besökte oss på Flytande Mässan i Gustavsberg. En fantastiskt mässa där vi bland annat visade upp vår nya superbåt Anytec 1221 - en båt som redan fått stor uppmärksamhet i press och sociala medier.

Vi vill också tacka våra återförsäljare Yamaha Store Norrtälje, PCM Marin och Norberg & Nilsson.

 

Pages